nybygget-logo
Nybygget är en husutställning. Visionen är att skapa norra Europas bästa och mest kompletta husutställning. Nybygget vill vara en självklar destination och en inspirerande mötesplats för arkitektur, design och inredning.

www.nybygget.se

Är du intresserad av att etablera dig på Nybygget? Kontakta vår platschef Camilla Yngfalk, 070-558 19 10

Husutställning

Husutställningen består av en mängd olika visningshus, både villor, fritidshus, garage, friggebodar och lekstugor, från många av Sveriges små och stora hustillverkare.

Övriga utställningar

På Nybygget finns möjlighet för företag att ställa ut sina produkter. Här återfinns utställare inom hela bygg- och boendespektrat.

Upplevelse

Nybygget riktar sig till alla oavsett om de vill bygga nytt, bygga om eller bara få inspiration. Nybygget strävar efter att vara en fullservicepartner inom bygg och boende. Rådgivningshelger erbjuds där besökare får rådgivning inom allt från finansiering till energifrågor. Boendet är en av de största investeringar människor gör i sitt liv. Nybygget har därför valt att kombinera rådgivning och inspiration i en miljö som tillåter eftertanke. På plats finns ett trevligt café där besökare kan smälta information och intryck medan barnen kan leka på Barnens Nybygge.

Läs mer om Nybygget här.

 

 

Fler av våra anläggningar

 

Arlandastad Holding är ett fastighets- och konceptutvecklingsbolag. Vi äger och förvaltar idag totalt nio anläggningar på vårt markområde som ligger i Airport City Stockholm området. Visningshusområdet Nybygget, Scandinavian XPO samt sju av våra anläggningar, DRIVELAB Center, Test Track 1 och Test Track 2, Test Track Terrain, DRIVELAB BIG, DRIVELAB Hotel och DRIVELAB Sales & Service utgör basen i, DRIVELAB Stockholm

 

Klicka på våra anläggningar för att läsa mer