Vi befinner oss i en stark expansionsfas i ett av Sveriges mest expansiva områden och behöver nu förstärka med en projektledare till våra fastighetsprojekt. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, stora som små, som du driver från idé till verklighet.

Som projektledare hos oss ingår du i ett sammansvetsat team med andra projektledare och en teamchef som alla eftersträvar att ta tillvara och dela kompetenser och erfarenheter. Du kommer även ha ett nära samarbete och kontakt med dina övriga kollegor i företaget och utgår från vårt kontor i Arlandastad.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som projektledare är mycket varierande och du ansvarar för att leda små som stora projekt i alla olika skeden, med egna eller externa resurser. Att leda projekt hos oss innebär bland annat att:

  • ansvara för och driva byggprojekt
  • delta i utredningar i tidiga skeden
  • ansvara för ekonomisk planering, styrning, uppföljning och rapportering
  • upprätthålla och fördjupa förståelsen kring marknaden och dess aktörer
  • ingå som sakkunnig i projektgrupper
  • genomföra upphandling av konsulter och entreprenörer
  • delta i företagets uppbyggnad och utveckling, för både verksamhet och företagskultur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från högskola med inriktning mot lantmäteri, byggprojektekonomi, samhällsbyggnad, mark- och fastighetsjuridik eller motsvarande erfarenheter från arbetslivet. God erfarenhet av fastighetsbranschen, att driva projekt och att leda konsulter är meriterande.

Känner du igen dig?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att gruppen ska trivas och fungera tillsammans. Du är strukturerad och trivs med att hålla ihop projekt från start till mål. Du är affärsmässig, målinriktad och har ett eget driv. Du är också noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du trivs med att arbeta i högt tempo, är flexibel och tycker om att ha ett stort antal varierande uppgifter. Du kommer att kunna utvecklas i ditt ledarskap då det finns spännande utvecklingsmöjligheter för rollen.

Välkommen till Arlandastad Holding AB

Arlandastad Holding är ett ungt och idédrivet bolag som arbetar med fastighets- och konceptutveckling på en av Sveriges mest spännande platser, granne med världen via Arlanda flygplats. Här kontrollerar vi cirka 240 hektar mark och utvecklar med hjälp av samarbete, kreativitet och kompetens platser där kommersiella intressen, myndigheter och forskning kan samverka.

Samarbete är ett av våra ledord och tillsammans med Sigtuna kommun och Swedavia bygger vi Sveriges första flygplatsstad, Airport City Stockholm. På 800 hektar skapar vi gemensamt en levande stad närmare världen där vi erbjuder något så unikt som gångavstånd till övriga världen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Arlandastad Holding AB med Sterner & Henriksson AB. För att söka tjänsten, vänligen sänd ditt CV och personliga brev till: marie@sternerhenriksson.se

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2019-06-15.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Marie Henriksson på telefon 070-699 52 59 eller via mail marie@sternerhenriksson.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!